magyar english
Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark nyitva tartása
 
Túzok Vándorkupa
 
Széchenyi 2020 - KEHOP, GINOP pályázatok
 
Keressen minket a Facebookon!
             
Nemzeti Parki Termék Védjegy
 
 
NATURA 2000 fenntartási tervek
 
Kultúrtörténeti értékek
Védett természeti területek

Hasznos linkek

  

 

 

 

 

 

 

 

                           

 

 

  

"A túzok határon átnyúló védelme Közép-Európában" LIFE+

 

 


   

        
 

 


   

 

 

 
MEGVÁSÁROLHATÓ!
  
Maros-parti séta a nyelesszemű légy nyomában
2017.10.18.
  A Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság október 21-én őszbúcsúztató túrát szervez, melynek keretében a makói hídnál megfigyelhetjük a telelésre készülő nyelesszemű legyeket.  »
Ősz - gyalogtúra a Halásztelki tanösvényen
2017.10.17.
Szarvas környékének egyik kedvelt túrázó-pihenő helye a Körös-Maros Nemzeti Parkhoz tartozó védett Körös-ártéren található Halásztelki tanösvény és természeti környezete. A Szarvast Mezőtúrral összekötő vasúti híd lábánál induló 3,5 km hosszú, 10 információs táblából álló tanösvény a városból gyalog vagy kerékpárral a folyó védtöltésén könnyen megközelíthető.   »
Őszi kikerics a Kis-Sárréten
2017.10.17.
A Körös-Maros Nemzeti Park területén legnagyobb állománya a Kis-Sárrét néhány gyepterületén fordul elő az őszi kikerics (Colchicum autumnale).  »
Túzok Vándorkupa - pályázati felhívás
2017.10.16.
A Túzok Vándorkupa, a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság működési területén található olyan túzokos települések általános- és középiskolában tanuló diákok részére kiírt pályázat, mely felhívás célja a nyeremény kupa által, a túzok, mint fokozottan védett, kipusztulással fenyegetett madárfaj széles körű megismertetése, illetve, a fiatal generáció közvetlen természeti környezetének felfedezésére, megóvására való ösztönzése.  »
A Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság felvételt hirdet az Igazgatóság szarvasi központjába turisztikai ügyintéző munkakör betöltésére
2017.10.13.
Keressünk együtt gombákat az Anna-ligetben!
2017.10.13.
A Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatparkja idén is megrendezi a hagyományos őszi gombabörzét. Október 21-én, szombaton 10.00 órára várjuk az érdeklődőket.  »
Színesednek a Maros-menti erdők
2017.10.12.
A Körös és a Maros folyók ártéri erdői a Körös-Maros Nemzeti Park egyik jelentős természeti értékét képviselik. Október beköszöntével az itteni fák, bokrok is lassan őszi lombruhát öltenek. Részletek »
Őszirózsa Természetvédelmi Vetélkedő Dévaványán
2017.10.11.
Az Állatok Világnapja alkalmából ismételten sor került az Őszirózsa Természetvédelmi Vetélkedő döntőjére a Sterbetz István Túzokvédelmi Látogatóközpontban.  »
Tavi denevért mentettünk
2017.10.10.
A napokban telefonhívás érkezett a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatósághoz. Egy gyomaendrődi kertes ház udvarán kicsiny, röpképtelen denevért talált egy természetszerető család.  »
Virtuális séta - Kukkantsanak be a Körösvölgyi Állatparkba!
2017.10.09.
Mostantól a googlemaps segítségével bárki tehet egy virtuális sétát a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatparkjában. S ha megjön a kedve, természetesen személyesen is szívesen látjuk vendégeink között!  »
Kóstolják meg a juhgomolyát a Bogárzói Tanyanapon!
2017.10.06.
Dani János Nemzeti Parki Termék védjegyes termelő juhsajtból készült finomságait kóstolhatják meg az érdeklődők október 21-én Makón, a Bogárzói Tanyanapon.  »

  Előre »   

Programnaptár
Turisztikai Programajánló 2017
Álláshirdetés - turisztikai ügyintéző
 
 
 
Kölcsönözhető kiállítások
 
Körösvölgyi Látogatóközpont
Sterbetz István Túzokvédelmi Látogatóközpont
Hajrá magyar termék!
 
Bihari Madárvárta
Ködvirág Erdei Iskola
  
©2005 A KvVM
Természetvédelmi Hivatala
neosoft&design