magyar english
Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark nyitva tartása
 
Túzok Vándorkupa - Pályázati felhívás
 
Széchenyi 2020 - KEHOP, GINOP pályázatok
 
Keressen minket a Facebookon!
             
Interreg Román-Magyar pályázat
 
Kikeleti kapunyitó
 
MEGVÁSÁROLHATÓ!
  
Védett természeti területek

Kultúrtörténeti értékek
Hasznos linkek

  

 

 

 

 

 

 

 

                           

 

 

  

"A túzok határon átnyúló védelme Közép-Európában" LIFE+

 

 


   

        
 

 


   

 

 

 
Nemzeti Parki Termék Védjegy
 
 
NATURA 2000 fenntartási tervek
 
KVLKÁP
Négy Évszak Fotóstúra - Fényképezzük együtt a természetet!
 
Természetfotózással egybekötött túrasorozatot szervez a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság. A résztvevők minden évszakban lencsevégre kaphatják a Kígyósi-puszta szépségét. Az első, azaz a téli túrát január 28-án, vasárnap tartjuk.
   
 
A programra nem feltétlenül profi fotósokat várunk (bár az ő segítségüket is szívesen vesszük), hanem mindenkit, akit érdekel a természetfotózás. Túrázás közben tapasztalatokat oszthatnak meg,megismerhetik egymás eszközeit és nem utolsósorban csodálatos felvételeket is készíthetnek a Kígyósi-pusztán és a Nagyerdőben.
 
Az érdeklődőket január 28-án 9.00 órára várjuk a szabadkígyósi sportpálya parkolójában (GPS-koordináták: E 46°35’57,03” K 21°05’01,33”).A túra során nemcsak a fotózás technikai oldaláról, hanem a természetfotózásra vonatkozó szabályokról, etikai normákról is szó esik majd. Ez azért fontos, mert védett területen, védett állatokat és növényeket fotózunk majd.
 
A négy alkalomból (tél, tavasz, nyár, ősz) álló túrasorozat végén kiállítást rendezünk a résztvevők legjobb fotóiból és díjazzuk is azokat. Ha tehát minden évszakban velünk tartanak, akkor együtt egy nagyon gazdag anyagot tudunk összeállítani.
 
   
 
2018.01.23.
©2005 A KvVM
Természetvédelmi Hivatala
neosoft&design