magyar english
Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark nyitva tartása
 
Széchenyi 2020 - KEHOP, GINOP pályázatok
 
Interreg Román-Magyar pályázat
 
Keressen minket a Facebookon!
             
MEGVÁSÁROLHATÓ!
  
Védett természeti területek

Kultúrtörténeti értékek
Hasznos linkek

   

                               

 

 

  

"A túzok határon átnyúló védelme Közép-Európában" LIFE+

 

 

          
 

 


   

   

Nemzeti Parki Termék Védjegy
 
 
NATURA 2000 fenntartási tervek
 
KVLKÁP
Szunnyad a park - szezonzáró túra lesz az Állatparkban
 
A Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark utolsó idei nyitva tartása november 4-re esik. Szokás szerint télire bezárja kapuit az állatpark és lakóinak egy része is valóban szunnyadni tér.
   
 
Az idei szezont egy szakvezetéses túrával búcsúztatjuk, melyre sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt. Akik részt vesznek programunkon a közös séta során sok más, hasznos információ mellett azt is megtudhatják melyik állat, hogyan telel a természetben és persze az állatparkban.
 
A túra 10 órakor kezdődik és érinti a park legérdekesebb állatfajait a vörös mókustól, a fakó keselyűig, az európai bölénytől, a hollókon át, a jávorszarvasig. Túra közben megtekintjük a vadmacskát, a rókákat és a borzokat, az aranysakált, s természetesen szétnézünk az állatpark tavánál is. Csoportoknak érdemes bejelentkeznie. Nagy érdeklődés esetén párhuzamosan több túrát is szívesen indítunk.
 
A Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark a hosszú hétvége minden napján nyitva tartással várja kedves vendégeit az idei állatparki szezon utolsó családi, baráti kirándulásaira.
 
 
 
   
 
2018.10.28.
©2005 A KvVM
Természetvédelmi Hivatala
neosoft&design