magyar english
Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark nyitva tartása
 
Széchenyi 2020 - KEHOP, GINOP pályázatok
 
Interreg Román-Magyar pályázat
 
Keressen minket a Facebookon!
             
MEGVÁSÁROLHATÓ!
   
 
Védett természeti területek

Kultúrtörténeti értékek
Hasznos linkek

   

        

                       

 

 

  

"A túzok határon átnyúló védelme Közép-Európában" LIFE+

 

 

          
 

 


   

   

Nemzeti Parki Termék Védjegy
 
 
NATURA 2000 fenntartási tervek
 
KVLKÁP
Fogyatékkal élőknek kedveskedik szeptember 18-án az Állatpark
 
 
2019. szeptember 18-án Fogyatékkal élők Napját tartunk a Körösvölgyi Állatparkban, melynek keretében kedvezményes belépési lehetőséggel és látványetetéses programokkal várjuk fogyatékkal élő látogatóinkat és kísérőiket.
   
 
A Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság az esélyegyenlőség jegyében fontosnak találja, hogy ne csak egészséges, hanem mozgásukban, hallásukban, látásukban vagy egyéb képességeikben korlátozott embertársainkhoz is eljuttassa a természetben szerezhető élményeket, a természetvédelem üzenetét.
 
Erre kiváló helyszínt biztosít az Igazgatóság Körösvölgyi Állatpark bemutatóhelye Szarvason, ahol akadálymentesített épület, mosdó, kerekesszékkel is könnyedén bejárható állatparki sétány, továbbá látássérülteket segítő audioguide rendszer is rendelkezésre áll.
 
Az Állatpark, nyitva tartása minden napján kedvezményes belépési lehetőséget biztosít a fogyatékkal élő vendégei és 1 fő kísérőjük számára, ám szeptember 18-án, 150 Ft-os, jelképes belépőjeggyel tehetnek majd látogatást.
 
Az engedmény mellett ezen a napon látványetetéseket is tartunk az érdeklődő csoportok számára, melyre érdemes előre bejelentkezni. A látványetetések időpontjait a csoportok igényeihez igazítjuk.
 
Sok szeretettel várjuk fogyatékkal élő látogatóinkat, családtagjaikat és kísérőiket egy feledhetetlen kirándulásra!
 
 
 
   
 
2019.09.06.
©2005 A KvVM
Természetvédelmi Hivatala
neosoft&design