magyar english
Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark nyitva tartása
 
Visszajövünk!
 
Széchenyi 2020 - KEHOP, GINOP pályázatok
 
Túzok Vándorkupa - Pályázati felhívás
 
Interreg Román-Magyar pályázat
 
Keressen minket a Facebookon!
             
MEGVÁSÁROLHATÓ!
   
 
Védett természeti területek

Kultúrtörténeti értékek
Nemzeti Parki Termék Védjegy
 
 
Hasznos linkek

   

        

                       

 

 

  

"A túzok határon átnyúló védelme Közép-Európában" LIFE+

 

 

          
 

 


   

   

NATURA 2000 fenntartási tervek
 
Március 15-én kaput nyit a Körösvölgyi Állatpark
 
A Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság Szarvason található Körösvölgyi Állatpark bemutatóhelye az idei évben március 15-én nyitja meg kapuit. A téli zárva tartás során számos új fejlesztés készült el az állatparknak helyet adó Anna-ligetben, melyeket reméljük, személyesen fedeznek majd fel vendégeink.
   
 
A látogatások élményén felül, idén 17 eseményből válogathatnak majd látogatóink, melyekről bővebben az alábbi linken lehet informálódni:
 
Az egyes események részleteivel kapcsolatban érdemes lesz követni a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság honlapját (www.kmnp.hu) illetve facebook és instagram oldalait (www.facebook.com/korosmaros, www.instagram.com/korosmarosnemzetipark ), ahol rendszeres tájékoztatásokat teszünk közzé az aktuális rendezvények előtt.
Kikeleti Kapunyitó programunk keretében 2020. március 15-én, 10 órára várjuk kedves vendégeinket a vízi madarak látványetetésére, majd 11 órától az év madarának, az erdei fülesbagolynak a bemutatására.
 
A Körösvölgyi Állatpark idei nyitvatartási rendjéről az linkre kattintva tájékozódhatnak kedves vendégeink:
 
 
Előzetes bejelentkezéssel, egyeztetéssel idén is számos szolgáltatásunk közül válogathatnak az érdeklődők. Az alábbi linken megtalálható listából, bízunk benne, hogy minden kirándulást szervező óvodás, iskolás, diák, felnőtt csoport számára tartalmas időtöltéssel tudunk szolgálni majd. Elérhetőségeinken szívesen nyújtunk javaslatot, tájékoztatást, segítséget a szervezéshez. Belépődíjainkról, tarifáinkról szintén ugyanitt tájékozódhatnak. Idén is vásárolható ajándékozási célra, felajánlásnak állatparki családi utalvány, mellyel bárki meglepheti szeretteit, barátait, ismerőseit. Aki egy turisztikai szezonon belül több mint 5 alkalommal tervez látogatást tenni, azok számára ajánljuk bérleteinket, melyek kedvezményes áron, hétköznapokon 9 és 16 óra között, már a március 15-ei nyitás előtt megvásárolhatóak a Körösvölgyi Látogatóközpont pénztárában.
 
Részletek az alábbi linken:

 
Szeretettel várja látogatóit 2020-ban is a Körösvölgyi Állatpark!
 
 
 
   
 
2020.02.12.
©2005 A KvVM
Természetvédelmi Hivatala
neosoft&design