Bűntények az Anna-ligeti Kerekerdőben - izgalmas nyomozó játék indul az állatparkban

Gyermeknapon indul a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság Körösvölgyi Állatparkjának izgalmas, egész nyáron át tartó nyomozó játéka „Rejtélyek a Bagolykapun túl” címmel.

Szeretettel invitálunk minden önjelölt detektívet egy izgalmas, az állatparkban zajló, kötetlen nyomozásra. A hagyománnyá vált program keretében idén az Anna-ligeti Kerekerdőben történt bűnesetek nyomába eredhetnek a vállalkozó kedvű egyéni és csoportos látogatók.

A nyomozásban segítségükre lesz LEFÜL ELEK, aki előzetesen már kihallgatta azt a tizenhárom károsultat, akiktől az éj leple alatt az ismeretlen tettes eltulajdonított egy-egy értéktárgyat. LEFÜL ELEK nyomozati jegyzőkönyvei segítségével a legügyesebbek elkaphatják a tolvaj grabancát!     

A vendégek megfejtéseiket a Körösvölgyi Állatpark látogatóközpontjában elhelyezett gyűjtőládába dobhatják majd be. A nyomozójáték sorsolására a nyári szünet befejeződésével kerül sor.

A nyomozó kaland szerencsés nyertesei nemzeti parki ajándékokban részesülnek majd. A fődíj a Körösvölgyi Állatparkba szóló éves családi bérlet lesz. A nyomozásra azonban nem csak emiatt, hanem a nagyszerű élményért is érdemes lesz vállalkozni. Ajánljuk családoknak, baráti társaságoknak, csoportoknak is. 

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a Bagolykapun túlra!