Miniszteri elismeréseket adtak át a Föld Napja alkalmából

Idén május 17-én adtak át miniszteri elismeréseket a természetvédelem területén kimagasló tevékenységet végző szakembereknek Budapesten, a Magyar Mezőgazdasági Múzeum és Könyvtárban tartott ünnepségen.

A Föld Napja alkalmából járó elismeréseket dr. Rácz András természetvédelemért felelős államtitkár és Balczó Bertalan természetvédelemért felelős helyettes-államtitkár adta át.

Idén a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság két munkatársa és szakmai partnereink közül a Milvus Csoport munkatársa vett át miniszteri elismeréseket.

Dr. Nagy István miniszter úr a Pro Natura Emlékplakettet adományozta

Lestyan-Goda Judit, a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság Ökoturisztikai és Környezeti Nevelési Osztályának vezetője részére, közel három évtizedes, magas színvonalú ökoturisztikai, szemléletformálási munkájáért, az igazgatóság természetvédelmi rendezvényeinek sikeres lebonyolításában végzett tevékenységéért.

Nagy Attila, zoológus, a "Milvus Csoport" Madártani és Természetvédelmi Egyesület projektvezetője, vezető szakértője részére, a Partiumban és a Bánságban végzett több mint két évtizedes sokrétű, eredményes természetvédelmi tevékenységéért, a nagyszalontai túzokállomány megőrzésében játszott szerepéért.

Dr. Nagy István miniszter úr Miniszteri Elismerő Oklevelet adományozott

Rómerné Bota Viktória, a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság biomonitoring koordinátora részére, az igazgatóság kutatási és monitoring feladatainak szervezéséért, a Natura 2000 hálózat fenntartása érdekében végzett eredményes munkájáért.

Gratulálunk Kedves Kollégáinknak az elismerésekhez!

pronatura
Balczó Bertalan, Lestyan-Goda Judit, dr. Rácz András
Fotózta: Vermes Tibor
pro natura
Balczó Bertalan, Nagy Attila, dr. Rácz András
Fotózta: Vermes Tibor
miniszteri oklevél
Balczó Bertalan, Rómerné Bota Viktória, dr. Rácz András
Fotó: Vermes Tibor